×
  • Köpes/Säljes
  • Företag/Butiker
  • Tjänster till Företag
  • Annonsera med banners
  • Mina annonser
  • Kontakta oss
  • Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
    Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
    Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
    Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

    Sommarvilla

    69 000 €
    Nu säljer vi vår fräscha sommarvilla på fridfull udde med kvällssol. Vi har flere fastigheter att ta handarv så därför säljer vi för att någon annan kan ha glädje av stället. Denna sommarvilla är väl omhändertagen!
    Tomtens storlek är 2159 kvm. Sommarvillan ligger i Larsmo sjön, så fördelen är att tidigt på våren fram mot sena hösten ha varmare vatten att bada i.
    Bastu, förråd och utedass, samt en rökugn finns på tomten.
    Båten kan förtöjas vid brygga mot norr eller i skyddad vik mot väster. Där intill finns också en plats där man kan vinscha upp båten.

    Hästöskata restaurang är bara 5 minuter båtväg ifrån vår sommarvilla. Hamnplats i Fagernäs båthamn är också till salu och därifrån är det en ca 10 minuter lång båtfärd till villan.

    Ett stort lugn och ro ger denna plats i skärgården, det finns också en liten skogsdunge mellan stränderna som ger lite skugga då man behöver.
    Solen kommer tidig morgon och är med hela dagen och kvällen på vår udde.
    Bilderna visar det här stället inte fullt så bra utan du behöver komma och se sommarvillan.
    Vi visar dig gärna platsen då hösten ännu är vacker och varm. Nu till höstpris.
    Annonsör: Sonja
    Plats: 68530 Lepplax  Visa på karta
    kategori: Fritidshus
    Typ: Säljes
    Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.