×
  • Köpes/Säljes
  • Företag/Butiker
  • Tjänster till Företag
  • Annonsera med banners
  • Mina annonser
  • Kontakta oss
  • Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
    Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
    Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
    Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

    Kartplotter/LIVE-Ekolod Lowrance Eagle EYE 9

    1 340 €
    Eagle Eye är det mest användarvänliga live-ekolodet genom tiderna. Ett framåt- och nedåtriktat live-ekolod, CHIRP-ekolod och DownScan Imaging i en och samma givare samt detaljerade C-MAP-kartfunktioner på en kristallklar IPS-skärm.

    Lowrance EAGLE EYE, med en helt ny live-ekolodsgivare, är en multifunktionsenhet med en 9 skärm, utformad för fiske och båtliv. Tack vare dess kraftfulla prestanda, mångsidiga ekolodstekniker och skarpa IPS-skärm är användningen smidig.


    Den perfekta live-ekolodslösningen
    Med det användarvänliga och prisvärda live-ekolodet kan du se hur fiskar reagerar på dina beten i realtid. Eagle Eye erbjuder samma klassledande live-ekolodskvalitet som ActiveTarget 2, men med mer fokuserade nedåt- och framåtblickande vyer. Eagle Eye ger dig en tydlig och stabil vy samt all information du behöver för att fånga fisken.


    Mångsidiga funktioner
    Högupplöst live-ekolod, CHIRP-ekolod och DownScan Imaging med FishReveal™-teknologi i en givare som ger dig en verklig örnblick för alla typer av fiske.

    - Framåtblickande vy
    Du får en exakt vy över fiskar och bottenstrukturer framför din båt, vilket gör det möjligt att placera ditt kast på bästa sätt.

    - Nedåtblickande vy
    Ger dig djupinformation samt en exakt och realtidsvy under båten, så du kan släppa ditt bete direkt på fisken.

    - CHIRP-ekolod
    CHIRP-ekolod ger tydliga bilder av enskilda fiskar, även om de befinner sig nära botten eller rör sig i täta stim.

    - DownScan Imaging
    DownScan Imaging underlättar identifiering av strukturer som fiskar använder som gömställen och ger fotografiska bilder av stenar, träd och andra undervattensstrukturer under båten.

    - FishReveal
    Slipp gissningar och identifiera fiskar enkelt med FishReveal-funktionen. Tillsammans med DownScan och CHIRP-ekolod får du en oöverträffad målsöknings- och identifieringsförmåga.
    Märke: Lowrance
    Modell: Eagle Eye 9
    Annonsör: Fantoy
    Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
    kategori: Båtdelar & tillbehör
    Typ: Säljes
    Mera info: https://www.fantoy.fi/fi/kartplotter-live-ekolod-lowrance-eagle-eye-9.html
    Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.